Cât de DES îți schimbi PIJAMAUA? Iată ce PERICOLE implică purtatul îndelungat!

Un sondaj recent a arătat că numeroși români poartă o pijama timp de 2 săptămâni sau mai mult, înainte de a o schimba cu una curată

Un sondaj recent a arătat că numeroși români poartă o pijama timp de 2 săptămâni sau mai mult, înainte de a o schimba cu una curată

Un expert în igienă a atras însă atenţia asupra pericolelor pe care le implică faptul de a schimba prea rar îmbrăcămintea de noapte. Sondajul realizat a arătat faptul că bărbații poartă o pijama cam două săptămâni iar femeile chiar mai rar - în medie, la 17 zile.

Purtarea aceleași lenjerii de noapte poate duce la infecţii ale pielii, cistite, chiar infecţii cu temutul supermicrob MRSA (un stafilococ rezistent la multe antibiotice şi care produce infecţii foarte greu de tratat). Pijamalele sunt în contact intim cu pielea, iar aceasta se descuamează, eliminând celule moarte pline de microorganisme.

Citește AICI continuarea articolului!

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri