Cat de eficiente sunt cremele de slabit

Nu vrei o predica despre salata, vrei o solutie-minune; nu vrei poze cu exercitii garantate sa te transforme in Barbie in 6 saptamani, vrei o pastila care sa faca asta in 6 minute. Incearca macar o crema pentru slabit, cine stie... Cine stie?
Asociind insa o crema buna cu un regim sanatos de slabire, care include mersul pe jos, urcatul scarilor si 30 de exercitii de inviorare dimineata, precum si o dieta echilibrata, de bun-simt, care nu iti priveaza organismul de vitamine, minerale, dar si proteine, vei avea cu siguranta rezultate.

Rolul cremelor de slabit in acest proces este de a-ti mentine pielea ferma si elastica si a preveni formarea vergeturilor ori a faldurilor de piele atat de inestetice.

De asemenea, vei constata o reducere a circumferintei soldurilor si coapselor, pentru simplul motiv ca anumite ingrediente stimuleaza circulatia sangelui si drenajul limfatic, „deblocand" apa din tesuturi.

Foto: sheknows.com

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri