Cazul care face înconjurul lumii. Femeia suferă de o boală extrem de rară. Ce se întâmplă în fiecare zi cu mâinile şi picioarele ei" „Nu îmi pot face un iubit”

 
+4 click pentru
galerie

O femeie din Marea Britanie trece printr-o adevărată dramă de când a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară. 

Lydia Carroll, în vârstă de 32 de ani, a decis recent să împărtăşească cu toată lumea povestea sa de viaţă. Femeia suferă de o boală care a traumatizat-o ani în şir şi din cauza căreia nu poate duce o viaţă normală. 

Lydia suferă de o boală rară numită hiperhidroza. Din cauza acestei probleme, transpiră mai mult decât ar fi normal, în special în zona mâinilor şi picioarelor. Mai mult, boala sa se manifestă indiferent de anotimp.

Femeia a mărturisit că de multe ori, iarnă, se trezeşte că are mâinile şi picioarele asemănătoare cu nişte bucăţi de gheaţă, fiindcă transpira atât de mult. Ea a mai adăugat că hiperhidroza a împiedicat-o până acum să aibă şi relaţii sociale, pentru că nu se poate apropia prea mult de alţi oameni:

"Nici iubit nu pot să îmi fac, lucru care mă afectează extrem de mult. Am acceptat într-un final că sufăr de această boală", spune femeia, conform The Sun. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI