Ce se întâmplă dacă mănânci hrean, dimineaţa, pe stomacul gol. Schimbarea va fi vizibilă

Hreanul are puterea de a vindeca mai multe boli. Proprietăţile hreanului s-au dovedit a fi puternice timp de secole, deși medicina populară este ocolită

Hreanul are puterea de a vindeca mai multe boli. Proprietăţile hreanului s-au dovedit a fi puternice timp de secole, deși medicina populară este ocolită

Dar, înlocuirea pastilelor cu această minune, necesită o atitudine realistă. Este nevoie de perseverenţă şi de timp un pic mai mult pentru a obţine rezultatele dorite.

Acest remediu pe bază de hrean are rolul de a purifica organismul de toxinele dăunătoare și este foarte uşor de preparat. Rădăcina trebuie să fie de aproximativ 10 cm, se spala bine şi se dă printr-o razătoare fină.

Se taie 3 felii dintr-un măr de mărime mijlocie şi se zdobesc. Adăugaţi-le la rădăcina rasă de hrean. Adăugaţi la amestec o lingură de miere şi 100 de grame de vin de casă. Se amesteca bine toate aceste ingrediente.

Veţi obţine un amestec cu o densitate medie, care se va răspândi pe fiecare felie de pâine dimineaţa, când veţi lua micul dejun.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri