Descoperire cumplită despre COVID-19! Ce se întâmplă în corpul bărbaților cu chelie, dacă se infectează cu noul coronavirus

O echipă de cercetători din Madrid a analizat legătura dintre hormonii masculini responsabili pentru calviţie și noul coronavirus și a ajuns la o concluzie uimitoare.

Descoperire cumplită despre COVID-19! Ce se întâmplă în corpul bărbaților cu chelie, dacă se infectează cu noul coronavirus

profimediaimages.ro

Se pare că în corpul persoanelor cu chelie, hormonii masculini responsabili pentru calviţie ajută coronavirusul să atace celulele.

Oamenii de ştiinţă au catalogat hormonii masculini drept poarta de intrare a coronavirusului în organism, pentru că celulele responsabile în combaterea virusului nu îşi fac datoria.

OMS, avertisment de ultim moment! Când va lovi, de fapt, al doilea val al pandemiei de COVID-19 în Europa!

Numeroasele studii au constatat faptul că bărbaţii care au chelie suferă forme mai grave de Covid-19 decât ceilalţi.

Cu toate acestea, majoritatea cercetărilor efectuate până în acest moment s-au desfăşurat în laborator. Dovezile s-au arătat contradictorii în cazul terapiilor pe bază de hormoni dacă au acelaşi impact asupra plămânilor ca şi în cazul celulelor prostatei.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri