Antena Căutare

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când îți faci tatuaj. Consecințele pot fi GRAVE pentru piele dacă faci această GREȘEALĂ

Procesul de tatuare este unul mult mai complex decât vă puteţi imagina. Înainte de a lua hotărârea de a ne tatua trebuie să luăm aminte la câteva reguli simple, dar obligatoriu de luat în seamă!

Procesul de tatuare este unul mult mai complex decât vă puteţi imagina. Înainte de a lua hotărârea de a ne tatua trebuie să luăm aminte la câteva reguli simple, dar obligatoriu de luat în seamă!

Modul în care trebuie să va îngrijiți tatuajul depinde de tipul și de amploarea acestuia. Totuși, regulile generale de îngrijire care vor fi aplicate după realizarea unui tatuaj presupun:

  • bandajul se va scoate după 24 de ore și e necesară aplicarea unui unguent cu antibiotic pe pielea tatuată, pe întreg procesul vindecării acesteia.
  • pielea tatuată se va păstra curată. Se va utiliza săpun și apă și atingerile locale vor fi blânde. Când faceți dus, evitați că apă să curgă direct pe pielea recent tatuată. Nu frecați zona pentru a o usca.
  • folosiți creme hidratante, blânde pe tatuaj, de mai multe ori pe zi
  • nu va expuneti la soare timp de cel puțîn câteva săptămâni
  • evitați să înotați, stați departe de piscine, cazi cu hidromasaj, râuri, lacuri și alte surse de apă de acest gen, până când tatuajul se vindecă
  • alegeți-va hainele cu atenție. Nu purtați nimic ce s-ar putea lipi de tatuaj
  • cel puțîn două săptămâni, nu rupeți crustele pentru a diminua riscul apariției infecției, a cicatricilor, dar și deteriorarea tatuajului.

În cazul în care credeți că tatuajul dumneavoastră s-a infectat (pielea este roșie, umflată și sensibilă la atingere) sau sunteți îngrijorați că nu se vindecă în mod corespunzător, adresați-va medicului.

Trei kilograme în doar șapte ZILE! Dieta cu prune este SECRETUL pe care medicii nu îl dezvăluie niciodată!... Dinți lipsă - Implantul Fast and Fixed, soluția revoluționară pentru o dantură nouă într-o zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x