Caută un storcător cu presare la rece
Diferenţa principală între un storcător cu presare la rece și unul obișnuit este funcţionalitatea! Principiul de acţiune este presarea fructelor care se află în cupă, strecurarea sucului şi eliminarea lui în pahar. Lichidul format este eliminat prin recipientul de colectare care prezintă găuri, resturile fiind înlăturate manual. Acest proces este vizibil și clienții vor observa faptul că nu adaugi apă, coloranți sau alte ingrediente. Iar acest lucru îi poate face dornici să revină și în viitor.
Produse disponibile pe piață
Înainte de a-ți alege storcătorul, este important să te familiarizezi cu brandurile disponibile, pentru a înțelege cum funcționează și beneficiile pe care le oferă fiecare.
Storcător prin presare la rece Hurom
Brandul Hurom este prezent pe piață de peste 40 de ani! Iar tehnologia Slow Squeezing System a îmbunătățit modul în care se obțin sucurile prin presare la rece. Procesul este lent și se desfășoară fără frecare, ceea ce înseamnă că nu este afectat nici conținutul nutritiv. De fapt, această tehnologie face posibilă păstrarea nutrienților în sucul obținut. Iar asta înseamnă că acesta nu se va oxida atât de ușor.
Hurom vine echipat cu ax melcat și materialul din care este confecționat rezistă mult mai bine decât cel al storcătoarelor clasice. În plus, conține și două site. Una este groasă și alta subțire, pentru a putea face exact tipul de suc pe care ți-l dorești. Clapeta storcătorului nu reprezintă doar o modificare în design, ci este creată în scop practic! Cu ajutorul acesteia, poți măsura cantitatea de suc obținută de fiecare dată și vei putea păstra suprafața de lucru curată. Pe lângă asta, pulpa va fi filtrată. La storcătoarele tradiționale spațiul pentru sită este adesea îngust, din cauza poziționării părților componente. Totuși, storcătorul Hurom este vertical și are sitele mari, ceea ce înseamnă că vei prepara sucul mai rapid.
De asemenea, conține perii interne ce curăță zona dintre sită și bol! Iar pentru a îndepărta urmele de murdărie rămase, nu trebuie decât să-l demontezi și să dai cu un jet de apă. Sistemul de răcire va preveni și procesul de supraîncălzire a motorului! Iar acesta va fi un avantaj în cazul în care va fi coadă când faci vânzări, pentru că storcătorul va putea funcționa până la 30 de minute încontinuu.
Storcător prin presare la rece Angel Juicer
Acest model are prețul ridicat, însă este construit integral din inox chirurgical de tip 316, ce nu permite dezvoltarea bacteriilor. Cu alte cuvinte, Angel Juicer beneficiază de cea mai eficientă tehnologie de stoarcere creată până acum. Carcasa garantează igienă și lipsa coroziuni! Iar motorul aparatului are trei cai putere și poate funcționa și în caz de suprasarcină. Stoarcerea se desfășoară la 80 de rotații pe minut, fără a încălzi sucul. Iar sistemul de filtrare funcționează prin site din inox monobloc, ceea ce asigură finalizarea procesului. Este un aparat silențios, ce conține multe sisteme de siguranță. Spre exemplu, sistemul automat de oprire se activează în cazul în care axele canelate se deplasează mai mult de doi centimetri de corpul motorului. Acest lucru se întâmplă când clema de siguranță nu a fost închisă corespunzător. Un alt sistem este panoul de comandă cu hidroizolație, ce previne electrocutarea. Aparatul conține și elemente de protecție împotriva introducerii părților corpului.
Cum să alegi storcătorul potrivit?
Un stand cu fresh-uri este o afacere ușor de pus în practică, deoarece nu necesită investiții mari și poate aduce profit rapid, în special când vremea e călduroasă. Totuși, un storcător de fructe normal nu va fi suficient pentru cantitatea de suc pe care trebuie să o prepari. În schimb, vei avea nevoie de un aparat profesional. Alege unul dintre cele două modele enumerate mai sus și nu vei întâmpina probleme!
Care sunt alimentele recomandate în funcție de anotimp, pentru o nutriție echilibrată... Cel mai scump medicament din lume costă 2,1 milioane de dolari, pentru o singură doză! Ce tratează...