Căutare Live

Cofeina creeaza un tip special de dependenta

Consumata regulat, cofeina poate crea dependenta si este periculoasa mai ales pentru femeile insarcinate carora nu li se recomanda sa bea mai mult de 200 de miligrame zilnic.

Cofeina nu creeaza acelasi tip de dependenta ca si drogurile, de exemplu., relateaza The Sun Cei afectati de ea nu se neglijeaza pe ei insisi si pe familiile lor si nici nu ranesc fizic pe nimeni, asa cum fac uneori dependentii de droguri.

Totusi, daca obisnuiesti sa bei cafea in cantitati mari periodic, este greu sa renunti la ea complet. Pot aparea simptome de sevraj precum migrene, ameteli, varsaturi si alte dureri corporale.

La un moment dat, aceste simptome dispar, dar perioada de recuperare variaza de la persoana la persoana.

Consumata in cantitati prea mari, cofeina poate provoca si iritabilitate, neliniste, transpiratii, puls accelerat, anxietate si insomnii.

Foto: hepta.ro

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Merele mai putin aratoase sunt cele mai sanatoase...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri