Căutare Live

Combină aceste 3 ingrediente, pe care SIGUR le ai în casă și aplică-le pe păr! Rezultatele sunt UIMITOARE!

Scortisoara nu numai ca este aromata si sanatoasa, ci reprezinta si o alternativa sigura pentru toate substantele chimice comerciale destinate decolorarii parului. Aceasta nu numai ca va ajuta la deschiderea nuantei parului, ci ii va conferi podoabei tale capilare un aspect stralucitor, o textura matasoasa si neteda, precum si un miros minunat.

secretele.com

Scortisoara nu numai ca este aromata si sanatoasa, ci reprezinta si o alternativa sigura pentru toate substantele chimice comerciale destinate decolorarii parului, scrie secretele.com

Aceasta nu numai ca va ajuta la deschiderea nuantei parului, ci ii va conferi podoabei tale capilare un aspect stralucitor, o textura matasoasa si neteda, precum si un miros minunat.

Atunci cand vine vorba despre mastile de par trebuie sa stii ca, pentru a obtine culoarea parului pe care ti-o doresti, este important ca mai intai sa intaresti foliculii de par si sa le stimulezi cresterea. Din acest motiv, mastile de par pe baza de scortisoara sunt ideale. Scortisoara este bogata in vitamine si antioxidanti. Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand culoarea naturala a parului tau este castaniu-deschis sau saten, caz in care chiar si o singura aplicare a tratamentului va duce la deschiderea parului cu 2 pana la 3 nuante.
Persoanele brunete trebuie sa aiba mai multa rabdare si sa repete procedeul de mai multe ori. Parul foarte inchis la culoare are si o structura diferita, astfel incat este posibil sa nu obtii rezultate vizibile de la primele incercari. Dar, din moment ce masca este naturala si benefica pentru par, in fond nu ai nimic de pierdut daca incerci.
Ingredientele necesare:

•3 linguri de miere

•3 linguri de scortisoara

•5-6 linguri de balsam pentru par

Detalii despre modul de preparare, AICI!

MARE ATENȚIE! Consumi ROȘII ȚUGUIATE? Pericolul IMENS la care te expui!... Mergi în parc sau la iarbă verde? Aceasta este cea mai eficientă SOLUȚIE împotriva CĂPUȘELOR! O poți prepara acasă...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri