Articolul continuă după reclamă
„Este important sa ne ferim de junk food-ul de post: snitele de soia cu aroma de porc, burgerii vegetali si celebrii covrigi. Un meniu sanatos si echilibrat de post trebuie sa contina legume de sezon. In aceasta perioada a anului e bine sa apelam la radacinoase (morcovi, selina, sfecla rosie, ridichii) si sa acoperim necesarul de proteine, prin aportul de linte, naut, quinoa, germeni de broccoli, schinduf si lucerna, ciuperci, hrisca, mei, amaranth"
"Diversificarea meniului se poate face cu legumele de import sau dintre cele care se pastreaza peste iarna, cum ar fi prazul, ardeii, salatele, vinetele si maslinele verzi.
Fasolea si varza sunt dintotdeauna parte a meniurilor de post, dar, daca vrem sa nu ne ingrasam, trebuie sa limitam consumul de paine alba, cartofi si orez decorticat, mai ales in asociere cu ulei sau margarina"
O noua maladie: somnambulism pe SMS... Doua zile de dieta pe saptamana, mai eficiente decat un regim strict...