Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Cum arată un antrenament corect la sala de sport! Cum reușim să ne revenim după programul de sărbătoi

După mesele copioase de sărbători, să nu uităm una dintre cele mai importante recomandări ale specialiştilor. Să facem mişcare cel puţin 30 de minute în fiecare zi. Aceste 30 de minute pot fi petrecute la plimbare în aer liber sau în sala de fitness. Iar exerciţiile în sala de sport trebuie adaptate in funcţie de starea de sănătate, de nevoi şi de aşteptări dar şi de nivelul de rezistenţă al organismului.

Cei care păşesc pentru prima dată în sala de sport trebuie să aibă în primul rând aşteptări realiste. Şi răbdare. Creşterea masei muscularea şi tonifierea sunt procese lente care depind de alimentaţie, de orele de antrenament şi refacere, dar şi de efectuarea corectă a mişcărilor. Și nu există un set de exerciţii care să se potrivească tuturor, tocmai pentru că nivelul de rezistenţă şi condiţia fizică diferă.

Foarte atenţi trebuie să fie chiar şi cei care sunt deja obişnuiţi cu antrenamentele intense, mai ales după o pauză mai lungă de o săptămână. Dar, cel mai important este că se poate. Cu un plan bine pus la punct, rezultatele nu întârzie să apară

Dar şi mai puţină mâncare. Alimentaţia echilibrată şi adaptată nevoilor organismului este cel de-al doilea aspect important de care trebuie să ţinem cont.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro