Căutare Live

Cum îți dai seama că ochelarii tăi de soare sunt periculoși? Un detaliu arată totul!

Vara, radiaţiile soarelui sunt de trei ori mai puternice decât în mod normal, iar razele dăunătoare pot provoca arsuri ale retinei şi corneei.

În plus, şi apa din mare sau din piscină ne poate afecta grav ochii. Tocmai de aceea, oftalmologii atrag atenţia că purtarea ochelarilor de soare este obligatorie.

Ochelarii de soare sunt foarte importanţi. Chiar şi la plajă sau la piscină. Tocmai de aceea, oftalmologii atrag atenţia că purtarea acestora este obligatorie. La ce trebuie să fim atenţi atunci când îi cumpărăm, aflăm puţin mai târziu de la un specialist.

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Porţi pantofi cu toc sau pantaloni mulaţi? Află, de la medici, cum moda ne afectează sănătatea...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri