Să cumperi legumele și fructele care au cele mai puține substanțe chimice este o adevărată artă. În piață ești forțat să faci slalom printre tarabe, până găsești ceva care să îți placă. Dar oare știm să deosebim legumele și fructele crescute natural de cele forțate să crească?
Biostimularea este folosită pe scară largă acum în agricultură, iar legumele și fructele crescute cu ajutorul acestor substanțe chimice au ajuns și pe mesele noastre.
Aflați din materialul ”Agricool”, realizat de jurnaliștii de la Antena 3, cum puteți recunoaște pepenii care au fost crescuți forțat, urmând ca mai multe detalii despre acest subiect să aflăm săptămâna viitoare.
Sursa: Antena 3
Mamele, sfătuite la nivel mondial! Hrănirea la sân a bebeluşilor pe o perioadă îndelungătă previne îmbolnăvirea celui mi... Dieta rusească. Cum reușesc femeile din Rusia să slăbească 30 de kilograme în doar două luni...