Cum scăpăm de vergeturi? Sfaturile medicilor despre tratament

Ne alegem cu ele din cauza slăbitului brusc, a îngrăşării sau a sarcinii. Vorbim de vergeturi, un subiect interesant pentru toate femeile. Ce variante de tratamente există? Specialiştii recomandă câteva remedii contra vergeturilor: de la creme, terapii cu plasmă şi seruri îmbogaţite cu colagen, până la operaţii şi tatuaje.

Ne alegem cu ele din cauza slăbitului brusc, a îngrăşării sau a sarcinii. Vorbim de vergeturi, un subiect interesant pentru toate femeile. Ce variante de tratamente există?

Specialiştii recomandă câteva remedii contra vergeturilor: de la creme, terapii cu plasmă şi seruri îmbogaţite cu colagen, până la operaţii şi tatuaje.

Citește și: Consumă alimente bogate în colagen pentru a avea articulații sănătoase

"Când tratam aceste vergeturi trebuie sa mergem spre metode care refac structura tegumentului si il ajuta pe acesta sa refaca toate straturile sale in arhitectonica cea mai corecta si il ajuta sa produca mai ales ceea ce este in cantitate mai necesara - elasten, colagen", explică o cosmeticiană.

Recomandat este să mergeţi la medicul dermatolog. El vă va spune care e cea mai buna soluţie pentru pielea voastră

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri