Dansul oriental - pentru un trup frumos si plin de vitalitate!

Dansul oriental autentic deriva din cultura araba si stilul tribal american, vechi de mii de ani, care continua sa evolueze si in ziua de astazi. Imagineaza-ti ca a existat un timp in istorie cand miscarile de rotire si balansare ale soldurilor unei femei erau considerate a fi atat de frumoase incat s-a adaugat muzica si s-a creat un dans minunat.Ora de antrenament este o activitate fizica pe care o vei savura cu siguranta pentru ca te invata cum sa combini armonios pasi unici pe fundalul unei muzici care te va face sa te simti foarte bine. Cand te antrenezi, creierul primeste mai mult oxigen si muschii ard calorii.
2011/08/26//361165-belly-dance-art-1-1.jpg


Sarmul corpului feminin

Muzica este cel mai important aspect pentru orice tip de dans oriental, deoarece pune in valoare indemanarea dansatoarei. Ea este liantul care combina toate celelalte elemente intr-un tot plin de charisma. Muzica arabeasca te inspira sa te misti doar prin simpla ei ascultare.

Semnificatia acestui dans dezvaluie puterea si sarmul corpului feminin.

Miscarile sunt usor de urmarit si foarte distractive, deoarece faci cateva "intoarceri egiptene", "pasi arabesti", rotesti tremurand soldurile si dupa toate acestea te simti antrenat, dar si relaxat. Cel mai important este sa retii ca dansul oriental este gratios prin natura lui, celebrand frumusetea feminina.

Citeste si Revista Felicia!
Foto: lindabellydance.com

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri