Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cum știm dacă ne cade prea mult păr? Ce reguli trebuie să respectăm pentru a avea o podoabă capilară de invidiat

Un păr strălucitor este visul oricărei femei, dar nici bărbații nu sunt prea departe. Medicul dermatolog Olga Simionescu a dat la „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” mici ponturi pentru a avea o podoabă capilară de invidiat. 

cadere par

hepta.ro

Un păr strălucitor este visul oricărei femei, dar nici bărbații nu sunt prea departe. Medicul dermatolog Olga Simionescu a dat la „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” mici ponturi pentru a avea o podoabă capilară de invidiat.

PRINCIPALELE CAUZE ALE CĂDERII DE PĂR

În mod normal, pierdem între 100 și 200 de fire de păr pe zi, este o „năpârlire” fiziologică, spune medicul Olga Simionescu. Dacă părul cade mult mai mult, trebuie căutată mai întâi cauza. Nu se tratează niciodată caderea de păr până nu se află cauza.

Principalele cauze sunt: problemele de tiroidă, creștere de prolactină, creștere de testosteron, anemii sau scădere de fier, anumite medicamente etc. Toate acestea sunt cauze fundamentale de cădere de păr.

Ce este de făcut dacă, în urma analizelor, nu se poate stabili o cauză clară a căderii de păr, puteți afla, din materialul video de mai jos:

sursa: antena3.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro