Antena Căutare

De ce să folosim periuţa de dinţi electrică?

Câte persoane se pot lăuda că ştiu toate mişcările indicate de medicii stomatologi pentru periajul corect al dinţilor?

Câte persoane se pot lăuda că ştiu toate mişcările indicate de medicii stomatologi pentru periajul corect al dinţilor?

Apoi, cine se poate lăuda şi cu faptul că şi execută corect toate aceste mişcări? Căci, neexecutate corect, pot avea urmări neplăcute. Iată câteva dintre ele:

- retragerea gingiei are loc atunci când, în loc să periem dinţii de la rădăcină spre vârf, cei îi mai mulţi dintre noi procedăm exact invers sau îi periem prin „clasica” mişcare orizontală. Prin retragerea gingiei de pe dinte, rămâne expusă dentina, o suprafaţă cu terminaţii nervoase sensibile la alimentele calde, reci, dulci sau acide. Şi aşa poate apărea durerea!

- deteriorarea smalţului poate apărea la persoanele care efectuează un periaj în care îşi pun toată forţa, plecând de la premisa falsă că aşa se curăţă bine dinţii

- apariţia tartrului şi a gingivitei întrucât nu se îndepărtează placa bacteriană

Însă toate aceste neplăceri pot fi evitate prin adoptarea unei soluţii foarte simple: utilizarea periuţei de dinţi electrice. Face singură tot ceea ce medicul stomatolog îşi doreşte de la noi şi poate fi folosită uşor de către copii şi de către persoane cu deficienţe motorii.

În plus, important de reţinut este faptul că există periuţe electrice de dinţi care:

- produc unde sonice ce contribuie la îndepărtarea plăcii bacteriene

- pot executa periajul în trei moduri: puternic, sensibil şi masaj

- au un cronometru datorită căruia se poate respecta periajul de 2 minute recomandat de stomatologi

- pot fi însoţite de un sterilizator cu tehnologie UV (ultra-violete) care duce la distrugerea a 99,9% dintre bacteriile care se pot dezvolta pe periuţa de dinţi

Periuţele electrice din gama Dr. Mayer întrunesc toate aceste calităţi şi pot fi găsite pe www.badabum.ro la preţuri foarte accesibile. Alături de ele, în gama Dr. Mayer se mai găsesc irigatoare orale, periuţe electrice sonice de voiaj precum şi rezerve.

Cum tot medicii spun că este mai uşor să previi decât să tratezi, poate că cel mai bine ar fi trecem cu toţii la periuţa de dinţi electrică. Fireşte, acest lucru nu înlocuieşte vizitele regulate la medic. Dar ce bine e ca, atunci când, mergem, el doar să ne confirme că avem o dantură perfectă!

Mai multe DETALII!

Scapă de celulită folosind doar fixativ! Pielea ta va arăta impecabil!... Ai de gând să faci plajă? Uite ce trebuie să faci, ca să nu îţi apară pete pe piele!...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x