Căutare Live

Dezvăluiri despre alimentele din România. Tone de importuri de fructe și legume toxice, pericol real pentru sănătate

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, despre alimentele din România.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, despre alimentele din România.

Românii se confruntă cu trei mari probleme în ceea ce privește alimentația:

- importuri masive de legume și fructe din spațiile non-UE pline de pesticide și alte sumbstanțe periculoase

- diferențele de calitate între produsele din Est și cele din Vest

- unele produse românești aflate pe piață, pline de E-uri, pesticide și alte chimicale

„Rolul meu e de a produce în România, în așa fel încât românul să fie mulțumit. Programul acesta de tomate se vede pentru suprafețe încălzite. În timpul iernii, nu putem să asigurăm întreaga cantitate și întregul consum. România se alimentează din patru surse, din sere și solare, care înseamnă o perioadă care asigură producție începând din luna aprilie, a doua cale de alimentare cu tomate e campul care nu asigură decât perioada de vară, al treilea este importul pe perioadele extratimpurii și evident, solarele reci. Nu putem în ianuarie, nu putem în februarie, să asigurăm tot consumul”, a spus Ministrul Agriculturii.

Petre Daea a vorbit și despre deficitul de carne de porc din țara noastră. „Noi avem ca produse importate carnea de porc. Acest produs este deficitar în România și ne-am propus program separat. Am reconsiderat modul de acțiune. Importăm peste două milioane de porci”.

Sursa: Antena 3

5 remedii naturale care te scapă de punctele negre pentru totdeauna. Tenul tău va fi impecabil!... Performanță medicală ISTORICĂ în România! A fost făcut al doilea transplant pulmonar!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri