Căutare Live

Dezvăluiri despre alimentele din România. Tone de importuri de fructe și legume toxice, pericol real pentru sănătate

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, despre alimentele din România.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, despre alimentele din România.

Românii se confruntă cu trei mari probleme în ceea ce privește alimentația:

- importuri masive de legume și fructe din spațiile non-UE pline de pesticide și alte sumbstanțe periculoase

- diferențele de calitate între produsele din Est și cele din Vest

- unele produse românești aflate pe piață, pline de E-uri, pesticide și alte chimicale

„Rolul meu e de a produce în România, în așa fel încât românul să fie mulțumit. Programul acesta de tomate se vede pentru suprafețe încălzite. În timpul iernii, nu putem să asigurăm întreaga cantitate și întregul consum. România se alimentează din patru surse, din sere și solare, care înseamnă o perioadă care asigură producție începând din luna aprilie, a doua cale de alimentare cu tomate e campul care nu asigură decât perioada de vară, al treilea este importul pe perioadele extratimpurii și evident, solarele reci. Nu putem în ianuarie, nu putem în februarie, să asigurăm tot consumul”, a spus Ministrul Agriculturii.

Petre Daea a vorbit și despre deficitul de carne de porc din țara noastră. „Noi avem ca produse importate carnea de porc. Acest produs este deficitar în România și ne-am propus program separat. Am reconsiderat modul de acțiune. Importăm peste două milioane de porci”.

Sursa: Antena 3

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Performanță medicală ISTORICĂ în România! A fost făcut al doilea transplant pulmonar!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri