Căutare Live

Dietă cu care slăbești un kilogram pe zi. Și nici măcar nu trebuie să te înfometezi!

Fiecare femeie vrea să arate perfect de sărbători, așa că multe dintre ele numără câte zile mai au de ținut regim. Cele mai multe diete sunt greu de ținut și implică multe restricții. Iată Dietă cu care slăbești un kilogram pe zi.

Fiecare femeie vrea să arate perfect de sărbători, așa că multe dintre ele numără câte zile mai au de ținut regim. Cele mai multe diete sunt greu de ținut și implică multe restricții. Iată Dietă cu care slăbești un kilogram pe zi.

Dacă vrei să slăbești multe kilograme într-un timp scurt și într-un mod adevărat sănătos, trebuie să urmezi câteva sfaturi. Poți încerca dietă cu care slăbești un kilogram pe zi.

Ei bine, se poate să slăbești câte un kilogram pe zi. Ce e cel mai frumos în această dietă e faptul că poți mânca atât cât vrei. De asemenea, slăbești un kilogram pe zi, chiar dacă mănânci la ce ora vrei.

Pentru că e un plan bine structurat, dietă de șapte zile în care pierzi opt kilograme poate fi ținută lejer. Nu vei simți că te înfometezi. În plus, îți va plăcea ceea ce mănânci!

Ziua 1: Nu mânca nimic altceva în afară de fructe (cele mai bune sunt: piersicile, pepene, mere, căpșuni)
Ziua 2: Mănâncă doar legume. Le poți prepară oricum, dar nu adaugă ulei.
Ziua 3: Se combină fructele și legumele. Nu ai voie să consumi banane și cartofi.
Ziua 4: Banane și lapte. Se consumă cel puțîn 8 banane și 4 pahare de lapte.

Ziua 5: Orez și roșii. Poți să mănânci un bol de orez și șase roșii pentru toată ziua. Consumă cât de multă apă poți.
Ziua 6: Orez și legume. În această zi poți consumă cel mult12 pahare.
Ziua 7: Finală: Un bol de orez, legume și suc de fructe.

Important în dietă cu care slăbești un kilogram pe zi: Bea zilnic cel puțîn opt pahare de apă. Din ziua a cincea, cantitatea de apă trebuie crescută la 15 pahare.

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Cum eliminăm mirosul de țigară din casă?...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri