Dieta cu cireșe, dieta de lux a verii 2018. Cât slăbești în trei zile

Dieta cu cirește este considerată dieta de lux a verii 2018. Iata cât slăbești in dar trei trei zile si cum se tine corect acest regim.

Despre proprietățile binefăcătoare ale cireșelor s-a scris mult, fibrele şi antioxidanţii din aceste fructe fiind aliaţii perfecţi într-o cură de slăbit eficientă. Pe lângă diete, numeroase alte tratamente terapeutice au la bază cireşele. Dieta cu cirește este considerată dieta de lux a verii 2018. Iată cât slăbești în trei zile.

De ce să ții dieta cu cireșe

În 100 de grame de cireşe se găsesc doar 55 de calorii şi cu toate cele, aceste fructe au în componenţa lor un procentaj ridicat de fibre care ajută natural la curăţarea organismului, prevenind anumite grăsimi şi zaharuri să fie absorbite în organism.

Cireşele au și un efect diuretic, ajutând la reducerea retenţiei de lichide. Pentru toate aceste beneficii, ele merită să fie incluse într-un regim alimentar de pierdere în greutate.

Dieta cu cireșe, dieta de lux a verii 2018. Cum se ține

Dieta cu cireșe ese una extrem de simplă, iar efectele sunt imediate. Nu se ține mai mult de trei zile, iar rezultatele sunt extrem de satisfăcătoare. Dieta cu cireșe este considerată una ”de lux”, iar asta datorită faptului că prețul cireșelor este întotdeauna mai ridicat față de alte fructe sau legume. Partea bună este că regimul dureaază doar trei zile, așadar nu veți cheltui foarte mult. În plus, fiind una cu rezultate dovedite, puteți să vă gândiți că investiția își merită banii.

La micul dejun consumaţi 1 pahar de shake de cireșe, ananas şi banane, cu un adaos de 1 linguriţă de sirop de arţar.

Dacă simţiţi nevoia de o gustare consumaţi 1 ceaşcă de ceai de coada calului şi 1 morcov.

Dieta de mai sus vă poate ajuta să pierdeţi în greutate aproximativ 2-3 kilograme în doar 3 zile, deşi acest lucru va depinde de fiecare metabolism în parte. Mare atenție însă de unde vă procurați cireșele, încercați să optați pentru cireșele de mai românești.

Ultimele știri