Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Dieta extrema: Cum sa slabesti 10 kilograme in 10 zile

Dieta K-E a devenit foarte populara printre tinerele fete, pentru ca le scapa de kilogramele nedorite intr-un timp foarte scurt. Insa mult visata silueta nu poate fi obtinuta decat cu eforturi sustinute: fetelor li se introduce pe nas un tub prin care li se administreaza grasimi, proteine si apa, fara a mai mananca nimic timp de zece zile.

Solutia care li se administreaza reprezentantelor sexului frumos este depozitata in stomac prin tubul nazogastric, oferind usor 800 de calorii pe zi. Astfel, aceasta reuseste sa suprime rapid apetitul pentru mancare.

Printr-un proces numit ketoza, dieta K-E le ajuta pe fete sa piarda mai bine de 10 kilograme in doar 10 zile, arzand grasimile intr-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, procesul nu este deloc unul foarte simplu: in timpul perioadei de 10 zile, pacientele trebuie sa care dupa ele pungile cu lichid bogat in proteine.

Printre efectele secundare ale dietei K-E se numare lipsa de energie, respiratia urat mirositoare si constipatia, iar psihologii cred ca pierderea atat de rapida a kilogramelor poate fi traumatizanta.Foto: kyxy.radio.com