- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Te întrebi cum fac unele femei să slăbească zeci de kilograme într-un timp destul de scurt. Rusoaicele sunt faimoase pentru felul în care reușesc să scape de greutatea în exces, iar secretul lor a fost dezvăluit. Combinațiile de alimente reprezintă trucul pe care îl folosesc în dieta care a cucerit toată lumea, dieta rusească.
Acesta este meniul unei saptamani, pe care este obligatoriu să-l respecți:
Luni
Mic dejun: 100 g peste fiert, 150 g salata de varza, mazare verde, morcovi fierti, o ceasca de cafea neagra, fara zahar.
Gustare: 150 g carne fiarta, 100 de grame de branza de vaci, 2 mere.
Pranz: supa de legume, 150 g salata de varza si morcovi, 1 ceasca de compot de mere.
Cina: 100 g peste fiert, 2 cartofi fierti, o ceasca de ceai fara zahar.
Marti
Mic dejun: 200 g salata de varza tocata, mazare verde si ceapa, asezonata cu ulei vegetal, o ceasca de cafea neagra.
Gustare: 1 cana iaurt.
Pranz: 100 g peste fiert, un pahar de suc de mere.
Cina: 100 g peste fiert, 2 cartofi fierti, 1 portocala.
Miercuri
Mic dejun: 1 ou fiert moale ou, 1 felie paine prajita, o ceasca de cafea neagra.
Gustare: 100 g terci de cereale cu fructe.
Pranz: 150 g carne de pui slaba fiarta, 2 mere, 1 portocala.
Cina: salata condimentata cu ulei vegetal, 1 cana suc de mere.
Joi
Mic dejun: 1 ceasca iaurt, 1 biscuit.
Gustare: salata de legume crude, asezonata cu ulei vegetal.
Pranz: 100 g carne fiarta, 150 de grame de salata de varza acra si ceapa verde.
Cina: un bol de supa de legume, 100 g morcovi rasi proaspeti, cu un pic de maioneza.
Vineri
Mic dejun: 3 linguri branza de vaci, o ceasca de cafea neagra, fara zahar.
Gustare: 2 mere, 2 portocale, 1 pahar suc de portocale.
Pranz: 1 mezel dietetic, 150 g varza proaspata cu suc de lamaie, 1 pahar suc de portocale.
Cina: 150 g peste slab fript, 100 g coacaze negre, un pahar de apa minerala.
Sambata
Mic dejun: 100 de grame de carne fiarta, 100 de grame de varza acra.
Gustare: 100 g branza de vaci fara grasimi.
Pranz: un bol de legume sau supa de ciuperci, o bucata mica de paine neagra.
Cina: 1 bucata de carne de porc la gratar, 100 de grame de sfecla fiarta, o ceasca de ceai fara zahar.
Duminica
Mic dejun: 100 de grame de fulgi de ovaz cu 1 lingura miere.
Gustare: 150 g de salata de fructe dupa cum se doreste.
Pranz: 100 g peste fiert, 150 g salata de legume crude asezonata cu ulei vegetal.
Cina: 100 de grame de carne de pui fiarta, 2 cartofi fierti, 1 mar, 1 cana suc de mere
Ce trebuie să știi înainte să cumperi. Cum recunoști pepenii care au fost forțați să se coacă... Implantul de păr în sprâncene, tot mai căutat. Sfaturile medicilor...