Live acum
Prime Time 20:30Adela

Dieta vegetariană te transformă total! O astfel de alimentație produce modificări genetice!

Specialiştii recomandă consumul de fructe şi legume, dar avertizează că, pe termen lung, un regim format exclusiv din vegetale produce modificări genetice.

Specialiştii recomandă consumul de fructe şi legume, dar avertizează că, pe termen lung, un regim format exclusiv din vegetale produce modificări genetice.

Tendinţa a fost observată în cadrul unui studiu efectuat pe mai multe generaţii de vegetarieni. Nutriţioniştii ne liniştesc şi spun că suntem un popor carnivor prin definiţie, dar că ar trebui să ne gândim serios la ce lăsăm "moştenire" copiilor şi nepoţilor noştri.

Folosești lumânări parfumate? Ferește-te de ele, fiindcă sunt un adevărat pericol pentru sănătate!

Moda dietelor bazate doar pe consumul de fructe şi legume a cuprins, de ceva timp, şi România. Pe lângă restaurante, au apărut acum şi barurile cu sucuri naturale stoarse pe loc, chiar sub ochii clientului. Ingredientele: pe lângă fuctele şi legumele proaspete, o sumedenie de seminţe, fructe uscate, frunze, lapte de migdale, cereale.

Sănătatea se menține cu o alimentație echilibrată

Un studiu publicat recent arată că dieta bazată exclusiv pe alimente de origine vegetală modifică ADN-ul, crescând riscul de boli grave.

Se pare că organismul vegetarianului are o tendinţă diferită de a absorbi acizii graşi, având acizi graşi de natură vegetală taie tendinţa este ca organismul să formeze acid arahidonic şi acest acid arahidonic determină o susceptibilitate la inflamaţie, în general inflamaţia conduce la boală cardiovasculară şi la apariţia cancerului.

Recomandari