Antena Căutare

Dinți lipsă - Implantul Fast and Fixed, soluția revoluționară pentru o dantură nouă într-o zi

Pierderea dinților conduce la o mulțime de dezavantaje în viața unei persoane. Pe lângă dificultatea de a mesteca, de a vorbi, apare și temerea de a zâmbi, de a te bucura de o viață socială normală.

Pierderea dinților conduce la o mulțime de dezavantaje în viața unei persoane. Pe lângă dificultatea de a mesteca, de a vorbi, apare și temerea de a zâmbi, de a te bucura de o viață socială normală.

Protezele dentare sunt opțiuni de tratament în cazul pierderii dinților, însă soluția pentru recâștigarea zâmbetului, în mod simplu, este reprezentată de revoluționarele implanturi dentare rapide, cunoscute sub numele de Fast and Fixed.

Fast and Fixed - sistemul care spune ”adio” clasicelor proteze dentare

Implantul Fast and Fixed implică o procedură chirurgicală minim invazivă care oferă pacienților bucuria de a primi o dantură nouă într-o zi.

Patru implanturi sunt inserate în locuri precise din mandibulă și șase în maxilar, care acționează ca piloni de sprijin pentru atașarea dinților permanenți.

Procedura se realizează într-o singură etapă, iar pacienții încep să simtă imediat beneficiile Fast and Fixed.

Persoana pleacă după prima etapă a intervenției cu o dantură provizorie fixă, care îi permite să se bucure în mod normal de plăcerile vieții, fără a fi necesar să poarte proteza dentară.

Pacientul se mai întoarce la dentist abia după 6 luni de zile, când lucrarea provizorie fixă este înlocuită cu dantura finală, dinți care arată și se simt la fel ca cei naturali.

Implant dentar într-o zi - Bredent, o poveste de succes

Fast and Fixed este un sistem german, dezvoltat de liderul mondial în soluții de tehnică dentară, Bredent. Soluția este adoptată cu succes în clinicile dentare din întreaga lume. Pacienții copleșiti de problemele dentare, jenați de situația în care se aflau, au fost bucuroși de modul în care arată și se simt noii lor dinți. Ei au câștigat imediat o încredere și o stimă de sine crescută după tratamentul Fast and Fixed.

Mai mult de 90% din pacienții cu dinți complet lipsă sunt candidați potriviți pentru obținerea tratamentului Fast and Fixed de la Bredent.

Implanturile dentare tradiționale au nevoie de o densitate semnificativă a osului maxilar, în caz contrar fiind nevoie de adiție de os sau alte proceduri auxiliare care consumă mult timp și sunt costisitoare.

Fast and Fixed, cu ajutorul tehnologiei avansate, înseamnă inserarea implanturilor în zone cheie din maxilar, care au suficient volum osos, oferind în final un zâmbet nou, încrezător.

Cum funcționează sistemul Fast and Fixed?

Așadar, Fast and Fixed este soluția pentru pacienții care nu mai au dinți sau nu mai au dinți ce mai pot fi salvați ori care poartă în prezent proteze dentare.

  • Fast and Fixed este procedura care reface dantura, pentru una dintre arcade sau pentru amândouă;
  • O lucrare fixă provizorie este atașată implanturilor dentare - lucru care se întâmplă în timpul unei singure vizite la stomatolog;
  • În ziua intervenției chirurgicale se extrag dinții bolnavi rămași în cavitatea bucală și se plasează 4 implanturi jos și 6 sus, deci 10 implanturi în total;
  • Vizita următoare a pacientului în clinică este peste 6 luni, când după terminarea procesului de integrare a implanturilor în osul maxilarului, proteza fixă provizorie este înlocuită cu dantura finală, permanentă

Fast and Fixed - Beneficii

Procedură rapidă - Pacienții foarte ocupați, cu o viață socială intensă, au îmbrățișat cu încântare ideea de o singură intervenție, în locul vizitelor repetate, mereu cu emoții în clinică. De asemenea, pacienții din străinătate sunt interesați de un număr cât mai mic de drumuri pentru refacerea danturii.

Confort maxim - Pacienții au dinti ficsi pe parcursul întregului proces de tratament, deci proteza dentară iese din calcul.

Rezultate fiabile - Pacienții care s-au chinuit ani la rând cu proteze prost fixate au cu Fast and Fixed plăcerea să se bucure de o dantură atașată la implanturile dentare care se simte natural, este sigură, puternică, confortabilă .

Îmbunătățirea vieții - Fast and Fixed a făcut o diferență enormă, în sens pozitiv, în viața pacienților, le-a oferit o viață nouă, cu o dantură sănătoasă care arată și se simte natural, care nu prezintă restricții la mâncat sau vreo îngrijire specială.

Fast and Fixed este o soluție de top, cu avantaje nenumărate și, foarte important, prețul final este mai mic decât în cazul implanturilor dentare clasice, lucru datorat faptului că în loc de numeroase intervenții, așadar vizite multiple la dentist, intervențiile sunt concentrate în doar două etape.

Plata pentru Fast and Fixed se poate face și în rate, pacientul fiind ajutat să își împartă sumele de achitat pe o perioada mai mare de timp. Mulți pacienți au precizat că este cea mai bună investiție pe care au făcut-o vreodată.

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când îți faci tatuaj. Consecințele pot fi GRAVE pentru piele dacă faci această GREȘE... Cum alegi cele mai bune produse cosmetice coreene?...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x