Căutare Live

Femeile puternice nu au nevoie de bărbați! Este concluzia psihologilor. Cum explică specialiștii

Femeile puternice nu au nevoie de bărbați. Aceasta este concluzia psihologilor americani, care le încurajează pe femei să nu tolereze niciodată o relaţie toxică sau un partener care le diminuează încrederea în sine. 

Femeile puternice nu au nevoie de bărbați. Aceasta este concluzia psihologilor americani, care le încurajează pe femei să nu tolereze niciodată o relaţie toxică sau un partener care le diminuează încrederea în sine.

Din ce în ce mai multe femei aleg să fie singure decât să fie implicate în relaţii toxice sau să aibă parteneri care nu li se potrivesc. Majoritatea nici nu au nevoie de asta - au propria carieră, propria locuinţă, aşa că preferă să se descurce pe cont propriu. Iar psihologii americani le încurajează.

Pentru milioane de femei a fi puternică însemnă a fi independentă, nu doar financiar, ci şi emoţional. O spun chiar psihologii americani, pentru care femeia cu adevărat puternică nu este dependentă de un bărbat.

Femeile puternice nu vor tolera niciodată o relaţie toxică sau un partener care le diminueză încrederea de sine.

Aceste femei vor căuta, în schimb, bărbaţi care le ridică moralul şi care le ajută să evolueze. Se vor contrazice cu partenerii, dar nu vor accepta să îşi consume energia într-o relaţie nesănătoasă.

România e în fața unei crize fără precedent. Riscurile sunt mari, iar rata mortalității ar putea crește!... Astăzi este Ziua Mondială a Somnului. Castiga 3 invitatii la cursul" "Bebe doarme toata noaptea"...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri