Specialiştii trag un puternic semnal de alarmă! Când sunt supraîncălzite, tigăile de teflon pot elibera vapori care sunt extrem de dăunători pentru oameni
Produsele chimice cu nume lungi, cum ar fi acidul perfluorooctanoic (PFOA) sunt substanţele chimice eliberate în bucătăria dacă vă supraîncălziţi tigăile de teflon la flacăra mare, fără a avea nici un preparat în ele. La doar 600 de grade, tigăile de teflon eliberează mai multe substanţe chimice cancerigene cât şi poluante. La 1000 grade, Teflonul eliberează PFIB ( substanţa toxică utilizată în conflictele armate), care este, de asemenea, extrem de toxic, cât şi politetrafluoretilena, o substanţă care a fost iniţial un produs secundar de deşeuri de producţie al freonului.
Citește continuarea pe observator.tv!
Îndulcitorii, cel mai mare PERICOL pentru sănătate! Nici nu îți imaginezi ce riști dacă îi consumi frecvent... Un look de invidiat: Ce trebuie să ştii despre frumuseţea şi sănătatea nasului!...