Folosești vopsea de păr? Consecințele apar în timp și o să te coste scump! Renunță înainte să fie prea târziu!

Dacă și tu ești una dintre femeile care folosesc vopsea de păr, atunci trebuie neapărat să afli la ce pericole uriașe te expui! 

Dacă și tu ești una dintre femeile care folosesc vopsea de păr, atunci trebuie neapărat să afli la ce pericole uriașe te expui!

Produsul de înfrumusețare ascunde consecințe mai grave decât ți-ai imagina. Potrivit medicului invitat la Antena Stars, o singură vopsea de păr poate conține până la 5000 de substanțe toxice, unele dintre acestea fiind chiar cancerigene.

Prețul frumuseții este unul extrem de mare, căci nu vorbim doar despre efecte secundare adverse după vopsire, ci și de unele reacții mai severe, ce afectează pielea, fața, gâtul, dar și organele interne!

Zodii care dau lovitura în 2018! Atrag banii ca un magnet și fac averi peste noapte!

Un simplu vopsit de păr poate provoca probleme la rinichi, astm bronșic, cancer și nu numai! Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce vopsea ar trebui să eviți și ce ingrediente sunt periculoase!

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri