FOTO! Nikki Grahame: "400 de calorii pe zi, asa arata drumul meu spre moarte"

Anorexia este o boala care afecteaza din ce in ce mai multe femei. Acestea se infometeaza considerand ca sunt prea grase. Astfel, ajung sa aiba corpuri scheletice, iar cele mai multe sfarsesc prin a muri de inanitie.

Au trecut 10 ani si credea ca tinea totul sub control. Cu toate acestea, si-a dat seama ca in tot acest timp, de undeva din umbra, boala era cea care o controla pe ea.

Nikki Grahame, un model britanic, devenita celebra dupa ce a participat la reality show-ul Big Brother, a ajuns din nou la un centru de reabilitare din cauza problemelor pe care le avea cu greutatea.

Din cauza unei interventii chirurgicale pe care o suferise la genunchi, Nikki Grahame credea ca nu va mai putea merge la sala, si de teama sa nu se ingrase, a renuntat la mancare.

"Sunt obsedata. Nu mananc mai mult de 400 de calorii pe zi si niciodata nu ma asez pe scaun cel putin doua ore dupa ce mananc", a declarat tanara.

Cu toate ca in urma cu doi ani a ajuns in spital in stare foarte grava, fiind hranita numai printr-un tub, Nikki Grahame spune ca nu poate controla boala: "Ea ma controleaza pe mine. Sunt constienta de asta, insa nu am ce face. Cred ca asa arata drumul spre moarte", a mai spus fata, citata de Daily Mail.

Nikki Grahame are osteoporoza si este dependenta de mai multe medicamente pe care le inghite in fiecare zi.

Sursa: Antena3

FOTO: dailymail.co.uk

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri