Căutare Live

FOTO! O femeie a slabit 65 de kilograme invatand hula hoop

Jen Moore, in varsta de 31 de ani, cantarea 130 de kilograme atunci cand a inceput sa invete hula hoop. Acum, datorita acestui joc al copilariei, femeia a slabit enorm, reusind sa atinga o greutate de doar 65 de kilograme. Pentru a le putea impartasi si celorlalte femei din experienta sa, Jen a devenit acum instructor la compania care aiba silueta actuala.

Jen Moore este de parere ca miscarea usoara pe care o faci atunci cand te antrenezi cu hula hoop este de ajuns pentru a-ti exersa si fortifia muschii abdomenului.

Povestind despre propria experienta ziarului Huffington Post, femeia a explicat cum, intr-un interval de numai trei luni de Hula Hoop, a slabit 18 kilograme.

Jen Moore a inceput sa se antreneze in anul 2008, dupa ce organizatorii unui parc de distractii i-au cerut sa paraseasca un aparat, pentru ca bara de protectie nu se putea inchide din cauza burtii ei.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Afla cate diete tine o femeie intr-o viata!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri