Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fructul care ucide celulele canceroase de 1.000 ori mai rapid decât chimioterapia. Ce trebuie să consumi pentru a reduce riscul apariției acestei boli necruțătoare

Planta crește în regiunile tropicale și produce un fruct lung, verde, cu țepi.

Planta crește în regiunile tropicale și produce un fruct lung, verde, cu țepi.

Graviola este cunoscuta ca fiind de mii de ori mai eficientă decât medicamentele puternice din chimioterapie, fără a avea efecte secundare neplăcute şi fără a afecta celulele sănătoase.

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din America a efectuat experimente timp de douăzeci de ani, iar testele au relevat că substanţele active din Graviola identifica şi distrug celulele maligne, în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostată, pulmonar, hepatic şi cancer pancreatic.

Graviola are proprietăţi anticancerigene, antitumorale, antibacteriene, antiparazitare. De asemenea, este hipotensiv, reduce ritmul cardiac, vasodilatator, sedativ, anticonvulsiv, antiviral, viermicid, digestiv. Datorită conţinutului bogat în Vitamina C, graviola ajută la întărirea sitemului imunitar şi previne răcelile, având de asemenea, proprietăţi antifebrile.

Recomandari