Căutare Live

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio

Antrenamentele fizice realizate cu ajutorul trambulinelor si cercurilor Hula Hoop combina distractia cu miscarea, la final obtinandu-se atat o imbunatatire a conditiei fizice si a tonusului muscular, cat si o stare psihica excelenta.

Exercitiile cu trambulina au rol terapeutic, stimuland sistemul limfatic, ajuta la detoxifierea organismului, cresc rezistenta sistemului imunitar, contribuie la dezvoltarea flexibilitatii articulatiilor si obtinerea unui corp armonios.

In plus, prin combinatia cu cercurile Hula Hoop, antrenamentele devin mult mai distractive. Aceste exercitii se adreseaza atat copiilor cat si adultilor.

Vecina de la Neatza, Roxana Vancea, a participat la antrenamente, alaturi de Ioana, Simona si Codruta de la Muscle Maker.

Depresia ar putea fi tratata cu narcise si ghiocei... Ardeiul iute poate combate colesterolul...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri