Căutare Live

Imaginea care face înconjurul lumii. Ce a păţit o femeie care obişnuia să folosească rimel. Medicii au rămas şocaţi!

O fotografie cu ochiul unei femei afectat de rimel face înconjurul lumii şi a şocat medicii de pe întreg Mapamondul

O fotografie cu ochiul unei femei afectat de rimel face înconjurul lumii şi a şocat medicii de pe întreg Mapamondul

Theresa Lynch, în vârstă de 50 de ani, a mers la doctor după ce au început să o doară ochii și să-i curgă din ce în ce mai des. Când medicul a consultat-o a rămas şocat de ce i-a descoperit sub pleoape: umflături calcificate care poartă numele de calculi, scrie Mirror.co.uk.

Experții cred că dureroasele umflături din ochiul femeii au fost cauzate de obiceiul ei de a se machia strident și de faptul că s-a dat cu rimel timp de 25 de ani.

Medicii care au consultat-o pe Theresa au spus că este cel mai grav caz de această natură pe care l-au văzut vreodată.

VEZI IMAGINEA AICI!

Cum îţi pui viaţa în pericol fără să ai habar. Greşeala pe care o faci atunci când mănânci banane... Toți nevăzătorii ar trebui să afle asta! Revoluția medicală care le poate reda vederea!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri