Live acumObservator 19
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Implantul de păr în sprâncene, tot mai căutat. Sfaturile medicilor

Femeile își doresc sprâncenele perfecte. Pentru asta, de regulă, cel mai bun prieten le este fardul. Însă, poate deveni obositor să contureze zilnic forma perfectă sau poate își doresc să arate cât mai natural. Aici, vine în ajutor medicina modernă, cu implantul de păr în sprâncene.

Femeile își doresc sprâncenele perfecte. Pentru asta, de regulă, cel mai bun prieten le este fardul. Însă, poate deveni obositor să contureze zilnic forma perfectă sau poate își doresc să arate cât mai natural. Aici, vine în ajutor medicina modernă, cu implantul de păr în sprâncene.

Doctorul Felix Popescu este unul dintre puţinii medici din lume la ora actuală care au făcut transplant de păr pe cicatrici. O intervenţie complicată, aşa că, orice altceva pentru el e floare la ureche.

Implantul de păr în sprâncene este o procedură oarecum nouă. Se făcea şi în trecut, însă nu cu acest tip de tehnică în care sprâncele ies natural şi în forma pe care o dorim. Se adresează persoanelor care într-adevăr nu au păr la nivelul sprâncenelor.

Cauzele în care femeile nu mai au păr pe sprâncene sunt multiple. Odată că şi le-au epilat prea mult sau au vrut o altă formă, s-au tatuat în zona respectivă sau din cauzele patologice, cum sunt în urma unor afecţiuni.

Firele de păr sunt ale persoanei respective. Ele se extrag din zonele din spate ale capului. Se urmăresc firele de păr care au textura similară cu cea a sprâncelor.

Rezultatele ca formă şi ca densitate sunt imediate. Însă, după o săptămână, cojiţele care se creează la baza firului de păr trebuie date jos. Atunci se văd primele rezultate. Se vede cum ar arăta în final. Dar asta este o etapă intermediară. Pentru că, firul de păr, odată scos de la locul lui, trecut printr-o sortare şi pus în altă parte unde nu era pregătită zona pentru el, el trece printr-o perioadă de resetare.

Mai exact, rezultatele finale vor fi vizibile după un an. Iar pentru întreţinere, există o rutină săptămânală care trebuie respectată.

Trebuie ţinut cont odată ce s-a făcut transplantul de păr pentru sprâncene că firul de păr implantat îşi păstrează funcţia pe care o are. Adică va creşte. În momentul în care decizi să faci un transplant de păr pentru sprâncene, trebuie să ţii cont că acele sprâncene vor trebui tunse. O dată la o săptămână sau o dată la două săptămâni, depinde de cât de lungi vrem să le lăsăm.

Dacă totuşi vi se pare prea complicată o astfel de intervenţi sau poate nu aveţi nevoie chiar de un implant, ci doar de o conturare a sprâncenelor, vă puteţi bucura de tehnica microblading. Adică stilizarea sprâncenelor prin construcţia de noi fire.Cu un aparat manual şi zero durere.

Se trasează linii fine, scurte si voi urma directia de crestere a firului de par natural. Nu schimb direcţia firului de păr.

Această tehnică se vede foarte bine atunci când clienta are fire de păr în sprânceană. Pentru că venim şi umplem. Practic, îndesim sprânceana naturală.

De aceea, este indicat să alegem o nuanţă apropiată culorii firului de păr natural. Este, de asemenea, o procedură uşor de suportat.

La început, câteva zile, sprânceana va fi uşor inflamată, mult mai închisă ca nuanţă, dar în două, trei zile se dezumflă şi după ce pică acea crustă care se formează imediat după procedură, rămâne nuanţa stabilită de mine şi de clientă.

Este necesar un retuş la o lună de zile şi, practic, retuşul este mult mai important decât prima procedură.

Abia după retuş se va vedea rezultatul final al tehnicii microblanding. Fără retuş, efectul primei proceduri durează aproximativ cinci luni. Cu retuş, în funcţie şi de tipul de piele, pigmentul poate rezista pe piele până la un an. Există şi în acest caz o serie de reguli ce trebuie respectate.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro