Căutare Live

In cautarea celei mai bune creme anti-imbatranire

Nu e nicio noutate ca doamnele vor sa arate cat mai bine. Iar despre cele care se respecta se spune ca nu pleaca de acasa fara sa aiba in geanta un ruj si un parfum. Vitala este insa si crema hidratanta pentru fata. Asta promoveaza intens industria de profil in reclamele pe care le vedem la televizor. Un reporter BBC a plecat in cautarea cremei anti-imbatranire perfecta.

Pentru a afla de la sursa care sunt cele mai bune creme anti-imbatranire, cel mai indicat oras este indiscutabil Parisul, capitala mondiala a cosmeticelor.
Iar experienta e departe de a fi una superficiala. Dimpotriva. In spatele cremelor folosite de femeile din toata lumea se afla stiinta pura, in termeni specifici-biologie moleculara.

"E extrem de important in domeniul cosmeticelor sa cunoastem cat mai bine tenul. Fiecare aspect al lui: morfologie, culoare, miscarea lui, totul", spune un specialist in cosmetice.

Iar eficacitea produsului nu se dovedeste usor. Totul se face pe baza testelor clinice ale voluntarilor, sau mai precis ale voluntarelor.

Urmeaza testarea si fotografierea computerizata a tenului. Iar acest computer tomograf special detecteaza fiecare rid in parte. Se aplica apoi o crema, special creeata in functie de tenul voluntarului. Apoi fata este testata la un alt aparat. Concluzia: tenul devine mai ferm, mai luminos insa nu are efectul pe care si-l doreste oricine: acela de tinerete fara batranete.

Pe scurt, cremele hidratante ajuta. Protejeaza tenul, dar nu ne intineresc. O concluzie departe de a-i descuraja pe specialisti. Dimpotriva. Cu totii cauta indarjiti elixirul tineretii vesnice.

Totul despre catina, planta-minune!... Zambetul perfect, greu de intretinut! Care sunt cei mai mari daunatori ai danturii ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri