In ce conditii devine mancarea aliatul siluetei

Mancarea e buna, nu face rau siluetei. Ciocolata e divina si nu mareste talia. Culmea, o spune chiar un medic nutritionist. Mihaela Bilic, dupa 15 ani de experienta in domeniu, vine sa ne convinga de faptul ca "Sanatatea are gust".Chiar daca e nutritionist, Mihaela Bilic nu recomanda dependenta de diete sau listele cu alimente permise sau interzise. "Organismul nostru stie. Nu trebuie sa ai doctoratul in nutritie", spune medicul Bilic.

Dupa modelul mayasilor si aztecilor, ceaiul, cafeaua si ciocolata ne fac bine.

Aceeasi carte darama o multime de mituri. Printre ele, cel legat de consumul de apa la masa. "Oricand apa, in timpul mesei", ne sfatuieste medicul.

In 640 de pagini, Mihaela BIlic demonstreaza ca mancarea e un prieten. Nu exista alimente toxice si alimente sanatoase. Doar cantitatea si frecventa cu care le consumam pot sa le transforme in „dusmani".

Sursa: Antena 3
Foto: greatfoodplaces.com

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri