Căutare Live

În mod surprinzător sau nu, telefonul mobil este unul dintre cei mai mari prieteni ai coșurilor

Una dintre problemele de sănătate, supărătoare nu numai din punct de vedere estetic îi afecteză deopotrivă pe adolescenți, cât și pe adulți.

Una dintre problemele de sănătate, supărătoare nu numai din punct de vedere estetic îi afecteză deopotrivă pe adolescenți, cât și pe adulți.

Acneea nu este o problemă care să ne sperie în mod deosebit, dar modul în care alegem să ne luptăm cu aceasta face diferența între vindecare și o luptă supărătoare și inegală cu un inamic ce pare a fi câteodată mai puternic decât noi.

Duminica aceasta, de la 09.30 la Numai de bine, Ela Crăciun ne învață cum să tratăm această afecțiune supărătoare. În mod surprinzător, telefonul mobil este unul dintre cei mai mari prieteni ai coşurilor. Şi culmea, nu numai microbii de pe suprafaţa sa pe care îi aducem în contact de atâtea ori cu tenul nostru drag ar favoriza apariţia acneei, ci mai degrabă căldura degajată de telefoanele ¨încinse¨ de convorbirile lungi. Și acesta este doar unul dintre aspectele prezentate duminică la Antena 3 în emisiunea Numai de bine cu Ela Crăciun.

Și tot duminica aceasta, La numai de bine telespectatorii vor afla ce spune o bijuterie despre omul care o poartă. Olivia Păunescu a aflat lucruri inedite de la cei mai buni bijutieri din România. Ştiaţi că escaladarea nu este doar o activitate care implică forţă, ci şi foarte multă imaginaţie? Maria Linda nu s-a plictisit deloc la căţărare. Anca Lungu vă arată duminică, de la 9.30, care este reţeta pe care o găteşte încă din liceu, iar Ela Crăciun o să vă spună cum tratezi o afecţiune de care suferă majoritatea adolescenţilor, dar şi foarte mulţi adulţi. Numai de Bine, doar la Antena 3.

De la începutul lunii martie, Ela Crăciun a devenit prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” difuzată în fiecare duminică de la 09.30 pe Antena 3. Ela continuă să fie prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 și ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. Începând din aprilie, Ela este prezentă și în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro

10 lucruri pe care nu le știai despre căpșuni... Vrei DINȚI mai ALBI? CINCI alimente pe care ești OBLIGAT să le consumi...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri