Căutare Live

Își usca mereu rufele în casă, până într-o zi. Ce au descoperit medicii în plămânii femeii i-a îngrozit

Se știe că uscare rufelor în casă este o practică destul de des întâlnită, dar foarte nesănătoasă. Apa care se evaporă are efecte negative asupra sănătăţii tale.

Se știe că uscare rufelor în casă este o practică destul de des întâlnită, dar foarte nesănătoasă. Apa care se evaporă are efecte negative asupra sănătăţii tale.

O femeie din Bolton, Craig Mather, s-a confruntat cu o problemă foarte neplăcută. Aceasta a făcut o infecţie la plămâni din cauza hainelor pe care le usca în casă. Particulele de mucegai care apar în urma acestui aspect i-au provocat apergiloza pulmonară cronică, scrie realitatea.net.

Medicii avertizează că acest obicei poate duce la grave probleme de sănătate. Atunci când usuci rufele în casă, în jur de doi litri de apă sunt eliberaţi în aerul pe care inspirat.

O tânără şi-a pus cafea sub ochi ca să se trateze! Ce s-a întâmplat după a şocat pe toată lumea!... Primele semne ale cancerului. Analizează-ți mâinile și vezi dacă ești în pericol...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri