Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Îți e rușine să te descalți? Adio, situații stânjenitoare! Uite cum să scapi de mirosul neplăcut al picioarelor!

Multe persoane se confruntă cu problema picioarelor urât mirositoare, mai ales pe perioada verii. Iată câteva trucuri pentru a scăpa de situațiile stânjenitoare, în care îți e rușine să te descalți.

Aceste remedii te vor ajuta să scapi de situațiile stânjenitoare

Multe persoane se confruntă cu problema picioarelor urât mirositoare, mai ales pe perioada verii. Iată câteva trucuri pentru a scăpa de situațiile stânjenitoare, în care îți e rușine să te descalți.

De exemplu, picioarele anumitor persoane miros pur şi simplu din cauza organismului lor, iar alte persoane traspiră din cauza căldurii sau din cauza unor încălţări nepotrivite.

Există, însă, câteva trucuri eficiente care te ajută să scapi de acest miros neplăcut al picioarelor, oferite de cei de la Antena Stars.

Scapă de bătături în doar câteva zile, cu ajutorul unui remediu natural! E mai simplu decât crezi

Ceaiul negru

Ceaiul este un aliment pe care de cele mai multe ori în consumăm. Însă, există în momente în care acesta poate acționă și că un „balsam” pentru picioarele noastre. Acidul pe care îl conține ceaiul, în special cel negru, îți închide porii și astfel reduce cantitatea de transpirație.

Înmoaie-ți picioarele într-un lighean în care să pui un litru de ceai și o cantitate asemănătoare de apa caldă, timp de o jumătate de oră. Ca să scapi de mirosul de transpirație, e nevoie să repeți procedeul zilnic 7-8 zile

Ceaiul negru este un remediu excelent pentru a înlătura mirosul neplăcut al picioarelor

Uleiuri aromatice, pentru acțiune de durată

Printre leacurile recomandate celor care se confruntă cu problemă mirosului neplăcut al picioarelor sunt și uleiurile aromatice. Astfel, se pot face băi cu apa călduță în care se adaugă trei-patru picături de ulei de lavandă, de mentă, de arbore de ceai sau de cimbru. Aceste uleiuri nu doar maschează mirosul, ci ajută și la combaterea ciupercii piciorului prin efectul lor antimicotic, antiseptic și calmant.

Scapă de acnee definitiv, în doar trei zile! Învaţă să prepari un tratament ieftin şi natural, cu rezultate uimitoare

Spălarea picioarelor cu oțet de mere

Spălarea picioarelor cu oțet de mere poate reprezenta o soluție pentru a alungă mirosul neplăcut. Nu trebuie că la sfârșitul fiecărei zile să te speli pe picioare cu oțet de mere, ci că o data sau de două ori pe săptămâna să stai cu picioarele în acest lichid timp de un sfert de oră, douăzeci de minute.

Restul trucurilor le găsești aici!

Recomandari