De mâncarea de la restaurantele fast-food ştiam deja că este nesănătoasă din cauza tuturor conservanţilor şi a chimicalelor, dar nici laptele nu este mai bun, arată o nouă cercetare. Pe lângă scandalurile cu aflatoxina descoperită în lapte, oamenii de ştiinţă au descoperit şi alte substanţe nocive, scrie Unica.ro.
Pe de altă parte, alţi cercetători sunt de părere că aceste substanţe sunt în cantitate prea mică încât să ne putem îmbolnăvi de la consumul laptelui, dar chiar şi aşa, ele rămân în organismele noastre o perioadă destul de lungă şi ne pot afecta pe termen lung.
Ce fel de lapte ar trebui să bei?
În cazul în care consumi lapte în mod regulat, cercetătorii te sfătuiesc să nu mai cumperi brandurile produse în masă, ci mai sănătos este să mergi la cel mai apropiat magazin unde poţi găsi lapte organic.
Mai mult chiar, ai putea da o fugă până la piaţă, unde găseşti laptele vândut de ţărani. Cel mai probabil ei nu îşi hrănesc animalele din curte cu hormoni, antibiotic şi furaje dubioase, ci mai degrabă le lasă să pască iarbă. Cumpără-l crud şi fierbe-l bine acasă - acesta nu este nici pasteurizat şi nu conţine alte substanţe dăunătoare care se adaugă produsului în procesul de conservare.
Citește mai multe AICI!
Mesteci GUMĂ toată ziua? Uite ce poți păți dacă nu renunți ACUM!... Nu ai fi crezut! Ce pericol se ascunde în spatele CREMELOR cu protecţie solară...