Celebra energoterapeută Lidia Fecioru a dezvăluit ce se întâmplă în corpul nostru la scurt timp după ce am consumat cimbru, un ingredient atât de prezent în preparatele românești!
Cimbrul este nelipsit din casele românilor, fiind adesea folosit la prepararea unor rețete precum sarmalele, mâncarea de varză sau ciorba de fasole.
Totuși, dincolo de faptul că acesta conferă un plus de savoare preparatelor, cimbrul are și efecte nebănuite pentru organismul uman.
Cimbrul este antibacterian, întărește organismul împotriva infecțiilor respiratorii și se poate folosi împotriva herpesului și a streptococilor.
Pentru cei care nu-l pot consuma ca atare este indicată inhalația cu ulei de cimbru sau cimbru sub formă de ceai.
Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3 pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect.
Dietă fulger. Dai jos kilogramele în plus în zece zile, consumând o salată uimitoare... Ce să mănânci ca să scapi de balonare. Alimentele care fac minuni pentru abdomenul tău...