Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Medicii avertizează asupra pericolului atunci când mâncăm roșii cu brânză. Gustarea preferată a românilor le afectează sănătatea

Pentru mulți dintre compatrioții noștri venirea anotimpului cald înseamnă și posibilitatea de a se bucura de una dintre cele mai populare gustări: roșii cu brânză. Ceea ce nu conștienizăm este că de fiecare dată când alegem să combinăm cele două alimente, ne punem sănătatea în pericol

Pentru mulți dintre compatrioții noștri venirea anotimpului cald înseamnă și posibilitatea de a se bucura de una dintre cele mai populare gustări: roșii cu brânză. Ceea ce nu conștienizăm este că de fiecare dată când alegem să combinăm cele două alimente, ne punem sănătatea în pericol.

Roșiile sunt fructe acide, iar ca oricare dintre fructe, conțin zaharuri. Brânza în schimb, sunt o sursă bună de proteină dar și de grăsimi. Cele două combinate, roșiile cu brânza, sau zaharurile și grăsimilie, nu au un efect bun asupra siluetei noastre.

Mulți cred că dieta cu roșii și brânză este bună atunci când avem câteva kilograme de dat jos, însă doctorii nutriționiști au explicat care sunt riscurile acestui tip de regim. Roșiile și brânza nu reprezintă o masă echilibrată și trebuie să ținem cont că o putem consuma ocazional, nicidecum zilnic. Ca oricare produs, aceste două alimente consumate în cantități mari pot duce la probleme de sănătate.

Recomandari