Cazurile de cancer sunt din ce în ce mai multe, motiv pentru care medicii oncologi încearcă să convingă românii să evite anumite alimente
Cel mai periculos, crede medical Cătălin Costovici, este carnea procesată care ar trebui scoasă din alimentaţia noastră. ”Carnea procesată trebuie să dispară: salamurile, cârnaţii, crenvurştii, parizerul, mezelurile cu carnea mărunţita. Este cea mai nenorocită, e otravă, pentru că procesarea în sine înseamnă şi nişte stabilizatori, coloranţi, celebrele E-uri. Efectul lor, după ani de zile de consum, otrava pe pâine”.
Mai mult de atât, el susţine că apariţia cancerelor este întâmplătoare, iar numărul bolnavilor este, din păcate, în continuă creştere.
Atenție, începe sezonul virozelor! Acesta este secretul: Ce să mâncăm ca să răcim mai rar... ”Drunkorexia”, fenomenul care face ravagii printre români, mai periculos decât toate „Balenele Albastre”! Rusoaicele pot...