Mihaela a pierdut 12 cm în talie, în 4 luni. Cum a reușit?

 
+3 click pentru
galerie

Mihaela, o tânără de 37 de ani din Constanța, se luptă cu kilogramele în exces încă din adolescență, iar după nașterea copiilor, grăsimea a început să se acumuleze pe abdomen. Ea a încercat tot posibilul pentru a pierde în greutate, dar fără succes. Acest lucru a influențat foarte mult respectul de sine și relaxarea în relațiile cu ceilalți. Acum se simte renăscută, după ce a pierdut în jur de 12 centimetri din jurul taliei, în numai patru luni, iar coapsele ei au redevenit sexy.

Cum a reușit?

În ultimii ani, Mihaela a încercat multe diete, suplimente nutritive și exerciții fizice epuizante, însă nu a reușit niciodată să mențină un tratament suficient de mult timp, pentru a obține rezultate vizibile.

Cele mai multe diete și exerciții reprezentau pentru ea un sacrificiu prea mare și schimbări radicale ale stilului ei de viață. Cu un serviciu solicitant și doi copii mici, nu îi mai rămânea suficientă energie pentru a-și impune toate aceste limitări.

Apoi, prietena ei i-a recomandat crema Intheline care topește grăsimea de pe abdomen, șolduri, fese și coapse. Deși încercase zeci de creme de slăbit și nu avea încredere că aceasta va da rezultate, a decis în primăvara aceasta să urmeze sfatul prietenei ei.

Așa că Mihaela a folosit crema prin masaj, de două ori pe zi, pe abdomen și coapse și a simțit a fost primul semn că urmau rezultate pozitive. După patru luni de utilizare,  a pierdut 12 centimetri în jurul abdomenului și 7 centimetri din circumferința coapsei.

Ceea ce a fost cel mai convingător lucru la acest produs a fost faptul că pentru a fi eficient, nu erau necesare schimbări drastice în stilul de viață. A ținut o dietă echilibrată și sănătoasă cu fructe și legume, a făcut mișcare având grijă de cei doi copii și nu a trebuit decât să aplice crema pe zonele cu probleme, de două ori pe zi, pentru a reduce straturile de grăsime. Iar asta a fost ușor de inclus în stilul ei de viață.

"Dacă aș fi știut cât de mult îți poate schimba viața, cât de fericită și sigură pe tine te face să te simți, aș fi comandat demult această cremă”, spune Mihaela. Este dreptul fiecărei femei cu probleme similare să folosească produsul Intheline să piardă grăsimea atât de chinuitoare, de care nu poate scăpa în nici un fel.

Cum s-a ajuns la aceste rezultate revoluționare?

Am întrebat cercetătorii care studiază eficiența produselor de înfrumusețare dacă este posibil să se dizolve grăsimea doar prin aplicarea unei creme. Explicația a fost că produsul Intheline folosit de Mihaela are în compoziție extract de rădăcină de lemn dulce, cu acid gliceric în proporție de 2,5%. Este dvedit științific că acesta reduce stratul de grăsime cutanată, prin utilizarea locală.

Ingredientul activ din cremă penetrează stratul de piele, unde dizolvă depunerile grase persistente, care altfel nu pot fi topite de nicio altă substanță. Crema Intheline este în prezent singura cremă de slăbit de pe piață cu o astfel de compoziție, ceea ce explică de ce tânăra din Constanța nu a mai avut alstfel de rezultate cu niciun produs încercat până acum.

Mii de români au avut experiențe similare!

Mihaela este doar unul dintre cei peste 20,000 de utilizatori satisfăcuți, bărbați și femei, cu vârsta cuprinsă între 25 și 75 de ani, pe care crema i-au ajutat să-ți modeleze corpul. "Mulți utilizatori încearcă mai întâi crema și apoi optează pentru un tratament pe o perioadă de mai multe luni, deoarece văd rezultatele după câteva utilizări și doresc să obțină efectul maxim posibil", ne-au spus reprezentanții Intheline Cosmetics. Acest produs a fost primit cu succes și în România, iar în străinătate, unde are deja un public fidel, Intheline și-a extins vânzările.

Printre utilizatori se numără și vedetele noastre!

Printre utilizatorii obișnuiți ai cremei Intheline se numără vedete care nu neagă utilizarea cremelor pentru corpul de invidiat. Dimpotrivă, sunt fericite să o recomande tuturor femeilor care doresc să piardă centimetri nedoriți. Gina Pistol, cântăreața Giulia, bloggerițele Fabulous Muses și modelul Christina Ich au încercat crema și au recomandat-o în rețelele lor sociale, unde au primit sute de comentarii pozitive.

Asigură-te că produsele Intheline funcționează cu adevărat și începe să topești grăsimea de pe coapse, șolduri, feselor și abdomen chiar de azi! Comandă AICI!

La comanda cremei Intheline, există și accesorii pentru modelarea corporală, la preț redus! Pe lângă  pantalonii și centurile pentru talie Sauna Fit, care au făcut furori printre clienți, există acum un tricou de compresie special, denumit REDU SHAPER.

La cerere, veți primi și două cadouri practice (contorul de măsurare a volumului și calendarul pentru monitorizarea progresului), iar livrarea este gratuită!

Numai pentru cititorii a1.ro: comandă astăzi și pe lângă livrarea gratuită, primești un cadou:  https://www.intheline-cosmetics.com/ro/

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe