Celebra Mirela Retegan a dezvăluit care este cea mai eficientă cură de slăbire! Cum a câștigat lupta cu kilogramele

Mirela Retegan a început o luptă împotriva kilogramelor în plus și a dezvăluit care este secretul ei și cum a reușit să slăbească.

Mirela Retegan a început o luptă împotriva kilogramelor în plus și a dezvăluit care este secretul ei și cum a reușit să slăbească.

Pe grupul grăsuțelor mele, „Fixul care îți schimbă viața', am adunat în mai puțin de un an aproape 200000 de persoane care mă urmează. Cu unele m-am mai întâlnit prin cele 20 de orașe în care am fost în turmeu cu Gașca Zurli. Am început să mînânc la ore fixe, de la sfârșitul verii 2016, la îndemnul Ancăi Bejan, care slăbise 60 kg.

În ultimii 10 ani am încercat toate dietele posibile. Am slăbit, am revenit, am slăbit din nou, iar m-am îngrașat. Din septembrie 2016, am început să mănânc la ore fixe: 7, 10.00, 13.00, 16.00. 19.00.
Trei mese principale si două gustări. Le aleg în funcție de program. Am învățat că masa principală trebuie să fie dimineață. La 7. Foarte rar, la 10. Seara, după 19.00 nu mai mananc NIMIC. Iar între mese nici măcar 'o gură' de ceva.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri