Căutare Live

Nu mai da banii pe tratamente scumpe! Banalul usturoi și coaja de banane: cele mai ieftine și mai eficiente remedii pentru a scăpa de o afecțiune a pielii

Praful, stresul, poluarea, factorii ereditari: toate acestea ne afectează și ne slăbesc sistemul imunitar, iar apariția negilor nici nu ar trebui să ne mai mire. Negii sunt afecțiuni ale pielii care nu doar că sunt inestetice, ci pot atrage atenția asupra unor probleme de sănătate. De cele mai multe ori, indică o slăbire a sistemului imunitar. 

Praful, stresul, poluarea, factorii ereditari: toate acestea ne afectează și ne slăbesc sistemul imunitar, iar apariția negilor nici nu ar trebui să ne mai mire. Negii sunt afecțiuni ale pielii care nu doar că sunt inestetice, ci pot atrage atenția asupra unor probleme de sănătate.

De la 120 de kilograme, o domnișoară a ajuns la 60 în timp record: „Prima dată am renunțat la zahăr, apoi la porții mari de mâncare!” DIETA-MINUNE, extrem de ușor de ținut!

În loc de tratamente costisitoare, poți folosi câteva remedii foarte ieftine pentru a scăpa de negi?

Coaja de banană
este excelentă pentru a îndepărta negii. Pur și simplu, aplici coaja peste neg și o legi. Dezavantajul este că trebuie să urmezi tratamentul în permanență timp de câteva luni. Înfășoară zonă afectată într-un tifon sau pansament, că să țină coaja de banană. Schimb-o de fiecare data când faci baie.

Usturoiul este unul dintre alimentele recomandate pentru a scăpa de negi.Usturoiul are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Ucide negii prin simpla frecare a acestuia de locul în care a apărut ‘buba’.
Tot ce trebuie să faci este să zdrobești câțiva căței de usturoi (2-3) și să îi aplici pe locul afectat de negi. Acoperă apoi porțiunea de piele cu un bandaj și lasă că alimentul să își facă efectul. Acest tratament trebuie urmat de două ori pe zi, timp de 5 zile. După cele cinci zile, negii ar trebui să dispară.

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... O fetiţă se confruntă cu una dintre cele mai grele alergii din lume: nu se poate atinge de apă! Și dacă plânge, pielea-i...
Ultimele știri