Căutare Live

Nu ți-ai imaginat niciodată asta! Uite ce efecte TERIBILE au căștile asupra tenului tău

Genetica și hormonii sunt principalii factori ai prezenței coșurilor pe față. Însă există obiceiuri care pot duce și ele la o acnee supărătoare: în afară de o hrană nesănătoasă, specialiștii menționează portul căștilor pe urechi.

Genetica și hormonii sunt principalii factori ai prezenței coșurilor pe față. Însă există obiceiuri care pot duce și ele la o acnee supărătoare: în afară de o hrană nesănătoasă, specialiștii menționează portul căștilor pe urechi, scrie Agerpres.

"Căștile purtate pentru a asculta muzică provoacă o creștere a puseelor de acnee și infecții ale pielii", susține un medic dermatolog intervievat de Yahoo! și citat de 7sur7.be.

Dr Debra Luftman spune că acest lucru se întâmplă mai ales după o ședință de exerciții fizice sau dacă se țin pe urechi multă vreme. Transpirația și umiditatea se instalează pe și în jurul căștilor, care comprimă pielea și favorizează înmulțirea bacteriilor și a ciupercilor.

Cine folosește căști nu trebuie totuși să renunțe la ele. Pentru a evita apariția coșurilor, dermatologul recomandă curățarea zilnică a feței cu șervețele demachiante sau antibacteriene.

ATENȚIE MARE! Îți usuci rufele în casă, pe calorifer? La ce riscuri uriașe te expui!... Ghid de supraviețuire pe tocuri: Știai că există un factor „G” al pantofilor înalți?...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri