Antena Căutare

O femeie s-a dat cu bicarbonat de sodiu pe față și apoi a așteptat! Ce a pățit

O femeie a decis să facă un experiment și s-a dat cu bicarbonat de sodiu pe față, apoi a așteptat câteva minute. Când și-a privit chipul în oglindă a trăit un adevărat șoc!

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient nelipsit din bucătăriile gospodinelor, mai ales atunci când vine vorba despre pregătit prăjituri.

Totuși, o femeie a decis să facă un experiment incredibil și a amestecat niște bicarbonat de sodiu cu apă până ce a obținut o pastă și apoi a aplicat totul pe față. În scurt timp a trăit un adevărat șoc!

O femeie s-a dat cu bicarbonat de sodiu pe față și apoi a așteptat! Ce a pățit

Când și-a privit chipul în oglindă și-a dat seama că pielea era curățată și că excesul de sebum dispăruse ca prin minune. Mai mult decât atât, coșurile erau mai puțin inflamate și punctele negre parcă dispăruseră complet!

Ține minte acest truc de frumusețe, fiindcă nu se știe când vei avea nevoie de el. În plus, apa amestecată cu bicarbonat de sodiu, dacă este băută, poate fi un remediu excelent pentru a scăpa de arsurile gastrice.

Nutriționiștii au dat verdictul! Asta e cea mai sănătoasă pâine și poate fi consumată chiar și în diete... Urmezi un tratament medicamentos? Ai grijă de unde le cumperi : "Unul din opt medicamente este contrafăcut"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x