O femeie s-a dat cu bicarbonat de sodiu pe față și apoi a așteptat! Ce a pățit

O femeie a decis să facă un experiment și s-a dat cu bicarbonat de sodiu pe față, apoi a așteptat câteva minute. Când și-a privit chipul în oglindă a trăit un adevărat șoc!

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient nelipsit din bucătăriile gospodinelor, mai ales atunci când vine vorba despre pregătit prăjituri.

Totuși, o femeie a decis să facă un experiment incredibil și a amestecat niște bicarbonat de sodiu cu apă până ce a obținut o pastă și apoi a aplicat totul pe față. În scurt timp a trăit un adevărat șoc!

O femeie s-a dat cu bicarbonat de sodiu pe față și apoi a așteptat! Ce a pățit

Când și-a privit chipul în oglindă și-a dat seama că pielea era curățată și că excesul de sebum dispăruse ca prin minune. Mai mult decât atât, coșurile erau mai puțin inflamate și punctele negre parcă dispăruseră complet!

Ține minte acest truc de frumusețe, fiindcă nu se știe când vei avea nevoie de el. În plus, apa amestecată cu bicarbonat de sodiu, dacă este băută, poate fi un remediu excelent pentru a scăpa de arsurile gastrice.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri