Antena Căutare

Obezitatea ar putea fi cauzată de un VIRUS! Teoria controversată a zguduit lumea medicală

Este obezitatea contagioasă? Noi descoperiri medicale par să susțină o teorie controversată: creșterea excesivă în greutate este cauzată, de fapt, de un „virus al obezității”.

virusul obezitatii

Este obezitatea contagioasă? Noi descoperiri medicale par să susțină o teorie controversată: creșterea excesivă în greutate este cauzată, de fapt, de un „virus al obezității”.

Lumea medicală este zguduită de apariția unei teorii care susține că vinovat pentru îngrășarea populației este un virus. Întrebările care apar imediat în mintea noastră sunt dacă „virusul obezității” este contagios și dacă da, cum se transmite?

Suspiciunea există de ceva vreme în rândul medicilor, iar descoperirile făcute în studii recente par să întărească teoria.

Virusului adenovirus-36 este suspectul principal. El a fost depistat cu precădere la persoane a căror masa corporală se încadrează în standardele obezității și este aproape inexistent la subiecții cu greutate normală.

Mecanismele de infecție și transmitere nu sunt cunoscute.

Alertă GENERALĂ! O tânără se ÎMBOLNĂVEȘTE la fiecare TREI MINUTE! E o amenințare FĂRĂ PRECEDENT!... Protecția solară - cum alegi crema ideală pentru copilul tău?...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x