Live acum
Prime Time 20:00Sacrificiul

Omenirea a atins un nou prag pentru autodistrugere! Ne îndreptăm spre un colaps!

Rasa umană a reușit să mai depășească un nou record în cursa către colapsul ecologic. Nu putem decât să felicităm întreaga omenire!

Rasa umană a reușit să mai depășească un nou record în cursa către colapsul ecologic. Nu putem decât să felicităm întreaga omenire!

Pentru prima dată în istoria omenirii, nu doar cea înregistrată, ci din momentul din care există oameni pe Pământ, dioxidul de carbon din atmosferă a depășit valoarea de 415 părți per milion, potrivit datelor Mauna Loa Observatory, o stație de cercetare a National Oceanic and Atmospheric Agency, citate de playtech.ro.

Depășirea acestui prag macabru a fost menționată pe Twitter de către jurnalistul Eric Holthaus, pe baza datelor înregistrate și prezentate de Institutul de Oceanografie Scripps de la Universitatea din California, San Diego.

Acestă constatare alarmantă este semnificativă și este un indiciu al modului în care umanitatea distruge mediul înconjurător și al faptului că planeta Pământ se îndreaptă către o catastrofă ecologică.

Săptămâna trecută, potrivit unui nou raport, cel puțin un milion de specii sunt expuse riscului de a dispărea de pe fața Pământului din cauza activității umane și a emisiilor de carbon, un efect secundar al dezvoltării economice.