Oprește căderea părului în mod natural. Soluții simple și ușoare pentru un păr puternic.

Dermatologul Wendy Roberts spune că ciclul creșterii părului este foarte important pentru că atunci când nu funcționează în mod normal începe și căderea părului. Însă părul subțire și cărederea părului reprezintă un lucru comun la femei așa că nu te demoraliza.

Dermatologul Wendy Roberts spune că ciclul creșterii părului este foarte important pentru că atunci când nu funcționează în mod normal începe și căderea părului. Însă părul subțire și cărederea părului reprezintă un lucru comun la femei așa că nu te demoraliza. Motivele pot fi multe și cu mai multe grade de îngrijorare. De exemplu, căderea părului poate fi cauzată de lipsă de vitamine în organism sau, ceva mai complex, o condiție nu tocmai bună a sănătății.

Căderea părului este o problemă cu care se confruntă femeile, bărbații, dar și copiii. Tratamentele pentru căderea părului presupun înlocuirea părului sau restaurarea lui.

Recent s-a constat că frunzele de guava sunt un miracol pentru căderea părului. Aceste frunze conțin ingrediente care favorizează creșterea rapidă părului.

O mulțime de oameni au încercat multe șampoane ,uleiuri sau tratamente care au funcționat, însă nu pe termen lung. Alți oameni merg la medic pentru a le prescrie o rețetă ,chiar dacă este mai scumpă.

Dacă ești adepta remediilor naturiste, acest articol este perfect pentru tine. Nu numai că este ieftin, ci este și foarte ușor de procurat. Cel mai bun remediu pentru căderea părului se găsește în guave.

Iată cum trebuie să prepari remediul:

pune un litru de apă într-un vas și adaugă o mână de frunze de guava.

pune vasul la fiert și lasă-l să fierbă la foc mic timp de 20 de minute.

apoi, ia-l de pe foc și lasă-l să se răcească.

masează-ți scalpul cu amestecul și lasă-l să acționeze ,apoi spală-te.

Frunzele de guava au atras atenția specialiștilor pentru că au nenumărate beneficii pentru sănătate. Sunt bogate în vitamina A și C ,potasiu ,fibră sănătoasă și licopen.

Ultimele știri